Op zoek naar een investeerder?

Achter iedere succesvolle ondernemer staat een goede coach.

Investeerders nodig om je bedrijf sneller op te schalen?

Wij hebben opgeteld 20+ jaar ervaring als ondernemer. We hebben zelf meerdere succesvolle bedrijven opgezet en uitgebouwd waaronder administratiekantoren, kennisplatformen, software- en marketingbedrijven.

We hebben miljoenenomzetten gedraaid, een groot personeelsbestand gebouwd, fijne bedrijfsculturen vormgegeven, eigen systemen ontwikkeld, bedrijven gekocht en verkocht en gebouwd aan een waardevol netwerk in ondernemend Nederland.

Naast het laten groeien van onze eigen bedrijven hebben wij door de jaren heen honderden ondernemers geholpen om hun bedrijf op te schalen. Dit zowel als coach en als investeerder. Ga jij de samenwerking met ons aan?

Wat hebben wij jou te bieden?

Vermogen

Is geld je belemmerende factor? Wij kunnen zelf investeren in je bedrijf en je groeiplannen financieren. We kunnen daarnaast ook gemakkelijker en voordeliger aan externe financiering komen dan een gemiddelde start-up.

Coaching

Wij hebben ervaring op alle fronten in de groei van je bedrijf. Denk aan kennis van (online)marketing, sales, financiën, juridisch, personeel, cultuur, systemen etc. Wij kunnen jou als ondernemer coachen om snel te groeien.

Netwerk

Wij hebben een sterk netwerk met experts, partners, dienstverleners (software)leveranciers en mogelijke affiliates waar je gebruik van kunt maken en daardoor snel grote sprongen kunt maken in de groei van je bedrijf.

Ons Business DNA

Door de jaren heen hebben wij enkele vaste kernwaarden en succesfactoren kunnen onderscheiden in onze bedrijven en participaties.

Niche

Wij geloven in kwalitatieve producten met een gezonde marge, voor een zo specifiek mogelijke doelgroep, in een bewezen en groeiende markt.

Schaalbaarheid

Onze bedrijven en participaties worden niet gelimiteerd door de uren van de ondernemer of door een beperkte beschikbaarheid van diensten of producten.

Wederkerigheid

Wij bouwen het liefst aan een vaste klantengroep i.p.v. te focussen op eenmalige verkopen. Wij focussen op wederkerende inkomsten en exponentiële groei (stapelen).

Marketing

Een goed product verkoopt zichzelf... NIET. Een effectieve marketingmachine is de basis voor elke succesvolle onderneming.

Systemen

Wij werken met onze eigen ontwikkelde systemen en softwarepartners voor optimaal effect en slimme automatisering.

Sturen op cijfers

Wij verzorgen zelf de boekhouding en administratie en zodoende hebben we altijd kloppende cijfers om het bedrijf op te kunnen sturen.

Kapitaal

Onze bedrijven kunnen snel opschalen omdat er nooit gebrek is aan financiële middelen. We hebben voldoende eigen middelen en toegang tot externe financiering.

Team

Wij hechten veel waarde aan de juiste mensen op de juiste plekken. In ons netwerk hebben we de beste experts en dienstverlening in huis om snel op te schalen.

Cultuur

Wij hechten veel waarde aan een stimulerende cultuur voor de persoonlijke groei en het geluk van teamleden binnen onze bedrijven en participaties.

Ethiek en impact

Alle bedrijven waar wij in participeren omarmen onze normen en waarden. We doen op een eerlijke manier zaken, dit zie je terug in hoe we omgaan met medewerkers en klanten. Niet de grenzen van wat wettelijk acceptabel is opzoeken of jezelf verrijken ten koste van een ander maar altijd meer geven dan je neemt en investeren in de mensen om je heen. Wij geloven in radicale transparantie, kwalitatieve producten, eerlijke prijzen, gelukkige werknemers, tevreden klanten en een positieve bijdrage van je bedrijf aan de levens van anderen en aan de maatschappij.

Zijn we een match?

Herken jij jezelf in onze filosofie en denk je dat wij een ideale match zijn in jouw zoektocht naar een investeerder? Dan horen we graag van je en wellicht heffen wij dan binnenkort het glas op een mooie samenwerking. Voor ons zijn de volgende zaken belangrijk voordat wij ergens instappen:

  • Proof of concept. Je hebt een bestaand bedrijf en je product wordt al verkocht. Je hebt dus niet alleen "een heel goed idee" en een business op papier. Wij zijn er om je te helpen opschalen, niet om je te helpen opstarten.

  • Mindset. Groot fan van de 4-hour work week van Timothy Ferris? Fijn voor je en moet je ook zeker doen! Maar dan zijn wij geen match. Als wij gas gaan geven dan moeten we zeker weten dat je 100% commitment hebt om de kar te trekken.

  • Persoonlijke klik. Voor ons begint een succesvolle samenwerking met een fijne persoonlijke klik. We willen na een afspraak met jou meer energie hebben dan ervoor en er constant naar uitkijken om met je te sparren. We vinden het ook belangrijk dat dit wederzijds is 😉